Maak kennis met ons team

Team 2018-12-04T19:46:21+00:00
Paul van Heeringen
Paul van HeeringenOprichter en managing partner
Wie ik ben:
Wat mij drijft is het gevoel dat ik zelf veel kan doen om het dagelijks leven van mijzelf en mijn omgeving mooier te maken. Tien jaar terug probeerde ik dit vooral te doen door hard te werken. Tegenwoordig weet ik dat mijn effectiviteit, toegevoegde waarde én geluk met sprongen toenemen wanneer ik focus en rust in mijn dagen creëer. Dit inzicht zorgt voor nog meer creativiteit, aandacht voor mijn omgeving en gerichte actie op die dingen waar het voor mij om draait… mijn gezin, muziek én het plezier in mijn werk.

Wat ik doe:
Met ons team begeleiden we bedrijven, leidinggevenden en teams bij het ontdekken van hun purpose en het creëren van meer toegevoegde waarde op een manier die meer energie oplevert dan hij kost. Mijn primaire taak in het geheel is het ontwikkelen van impactvolle verandermanagement-programma’s waarmee onze klanten een versnelling creëren in hun performance. Hiervoor spreek ik veel met experts over boeiende zaken als purpose, gedragsverandering, neurowetenschap, sociale psychologie en leiderschaps- en teamontwikkeling.

Hoe ik het doe:
Ik ben vooral gericht op het samen realiseren van resultaat. Vaart maken door het aanbrengen van focus op het doel en ritme in het doen. Hierbij breng ik anderen met name in beweging door professioneel nieuwsgierig te zijn en activerende vragen te stellen. Mijn stijl wordt door anderen omschreven als enthousiasmerend, gericht op resultaat en op z’n tijd provocatief coachend.

Kennismaken? Bel 06 – 46 75 32 05.

Ronald Warmerdam
Ronald WarmerdamOprichter en managing partner
Wie ik ben:
Waar het bij mij om gaat in het leven is genieten van alles wat ik doe. En de voldoening die ik krijg als ik een positieve beweging creëer in het leven van de ander. Een gezonde geest in een gezond lichaam is belangrijk voor mij en zorgt ervoor dat ik met veel enthousiasme klaar kan staan voor mijn gezin, familie, vrienden en klanten.

Wat ik doe:
Met veel passie besteed ik een groot deel van mijn dag aan ons team en onze klanten. Binnen IMPACT on the Job kan ik mijn betrokkenheid en creativiteit kwijt als ondernemer en mijn drive om samen met ons team het beste resultaat voor onze klanten te realiseren. Ik probeer me dagelijks bewust te zijn van de kleine mooie dingen in het leven. Hiervan kan ik enorm genieten. Mijn energie krijg ik én kan ik kwijt als wielrenner en voetbalcoach.

Hoe ik het doe:
Als bedrijfseconoom, ondernemer en directeur weet ik met een scherpe systemische blik snel te doorgronden wat er speelt binnen het bedrijf van onze klant. Ik ben nieuwsgierig en voel me betrokken om samen met onze klant te focussen op het realiseren van zijn/haar ambities. Ik hou ervan om tot de kern te komen, te benoemen wat ik zie en wat nodig is. Mijn stijl is om dan vanuit focus met plezier samen aan de slag te gaan. Vanuit eigen kracht doen, ervaren en leren. En als ik zie dat onze klanten, a.d.h.v. onze leiderschaps- en teamontwikkelingsprogramma’s, met enthousiasme in beweging komen en merken dat het blijvend resultaat oplevert dan denk ik: Yes, hier doe ik het voor!

Kennismaken? Bel 06 – 22 93 05 56.

Berd Warmelts
Berd WarmeltsManaging Partner
Wie ik ben:
Ik houd ervan mezelf en anderen uit te dagen en grenzen op te zoeken. In de praktijk betekent dat vaak twee stappen vooruit en weer een stap terug. Maar als je na een tijdje terugkijkt, zie je hoe verrassend veel vooruitgang je hebt geboekt.

Gezonde competitie vind ik prettig en dat zie ik graag terug in mijn werk en bij het golfen en squashen. Ook ben ik nieuwsgierig van aard. Ik verdiep me graag in de wereld om me heen en hoe dingen werken. Last but not least: vriendschappen zijn voor mij erg belangrijk. Samen het leven doormaken met alle ups en downs. Dat maakt voor mij het leven waardevol.

Wat ik doe:
Ik heb mij als partner aangesloten bij IMPACT on the Job omdat de mensen het hart op de juiste plaats hebben en tegelijkertijd ambitieus zijn. Ik geloof in de kracht van bevlogenheid en de praktische aanpak van teamcoaching on the job. Ik houd mij vooral bezig met business development, sales, marketing en communicatie.

Hoe ik het doe:
Ik neem mijn kennis en ervaring als ondernemer, manager en marketeer mee om IMPACT on the Job naar een hoger plan te krijgen. Ik houd zowel van focus en een gestructureerde aanpak als van creativiteit en trial & error. Dat lijkt tegenstrijdig, maar is het niet. Creativiteit heeft richting en sturing nodig om succesvol te kunnen zijn. Ik werk altijd vanuit het perspectief van onze klanten. Wat heeft onze klant nodig om succesvol te zijn voor zijn of haar klanten? Veranderen en beter presteren is niet gemakkelijk, maar met goede wil, slim werken een beetje hulp kun je bergen verzetten.

Kennismaken? Bel 06 – 10 27 99 98.

Download e-book

Onze stip op de horizon: ‘In 2028 werken 1.000 bevlogen teams aan het versneld realiseren van hun groeidoelstellingen. Ze doen dit met focus, plezier en resultaat.'

Om dit te bereiken werkt IMPACT on the Job vanuit 9 fundamentals. Meer weten over de fundamentals en hoe je hier zelf mee aan de slag kunt? Download dan het e-book 'Realiseer bevlogen groeiversnelling in 100 dagen'
Download e-book
Josée Blanken
Josée BlankenPartner
Wie ik ben:
Een gedreven levensgenieter. Afgestudeerd aan de HEAO en getrouwd met Bor en moeder van Elisa, Julian en Emma. Naast het moederschap heb ik 20 jaar met veel plezier in de uitzendbranche gewerkt, waar ik diverse teams aangestuurd vanuit een resultaat– en mensgerichte drive. Met trots kijk ik terug op mijn loopbaan van intercedent tot directeur. Termen als B2B en B2C zie ik als geschiedenis. Ik geloof in de Human Touch, mensen maken het verschil maken in resultaat én klantbeleving. Mijn levensmotto is de basis voor alles wat ik doe: “Groei, geniet en geef, straal met je aanwezigheid, en wees jezelf altijd”.

Wat ik doe:
In elke medewerker, in elk team en organisatie is potentieel aanwezig tot groei. Ik vind het fantastisch om teams in beweging te brengen en door mensen “aan” te zetten. Door elk teamlid bewust te maken van hun talent en drijfveren én de waarde in het team. Mijn rol kun je zien als “host” van het veranderingsproces. Door te doen, leren, organiseren, enthousiasmeren en complimenteren. Samen met scherpte en plezier te werken naar de eindbestemming en vooral te genieten van de lerende reis. Je kunt rekenen op mijn persoonlijke betrokkenheid, geduld én ambitie, want goed kan elke dag beter.

Hoe ik het doe:
Ik heb de overtuiging dat werken een manier van leven is en dat iedereen ertoe doet. En dit zorgt voor een enthousiaste instelling en een oprechte interesse. Anderen omschrijven mij als energiek, open, daadkrachtig, betrokken en positief. Mijn ambitie? Samen aan de slag richting jouw resultaat en de wederzijdse verwachtingen overtreffen in de wijze van samenwerken.

Kennismaken? Bel 06 – 41 57 49 92.

Eelco Kappen
Eelco KappenPartner
Wie ik ben:
Waar het mij om gaat is verschil maken in alles wat ik doe. Ik heb een grenzeloze nieuwsgierigheid in mensen en organisaties. Mijn verlangen is om bij te dragen aan andermans bewustzijn en succes in zijn of haar leven. Het geeft mij voldoening de ander te zien groeien en ontwikkelen door keuzes te maken die ertoe doen. Ik geniet van wat ik doe, met mijn gezin, in mijn werk, op de skipiste, in de sportschool, op de golfbaan en op het water.

Wat ik doe:
Wij werken dagelijks met organisaties, teams en leidinggevenden. Ik verken hierbij samen met klanten nieuwe wegen, inspireer en creëer beweging. Vanuit de vraag waar het echt om gaat, verbind ik met de missie en doelen van een organisatie. Vanuit het aanwezige potentieel gaan we aan de slag, experimenteren met nieuw gedrag, focus houden op het doel. Wij creëren hierbij een energieke resultaat versnelling door bevlogen met elkaar te verbinden.

Hoe ik het doe:
Ik ben creatief, vitaal en bevlogen, met een ondernemende geest, heb een bourgondische instelling en benader zaken met humor. Ik heb ruim 20 jaar binnen het bedrijfsleven veel geleerd, successen geboekt, fouten gemaakt, ben ik mezelf meerdere malen tegengekomen. Zowel zakelijk als persoonlijk heb ik mezelf beter leren kennen. Heb veel mooie ontmoetingen mogen hebben. Vanuit deze ervaring help ik je te kijken vanuit verschillende perspectieven.

Ik creëer een omgeving waarin we elkaar durven uit te dagen, lef tonen en inspireren. Vanuit de kracht om kwetsbaarheid naar elkaar te laten zien. Ik stimuleer in doen.

Kennismaken? Bel 06 – 20 53 52 33.

Bas Kodden
Bas KoddenPartner
Wie ik ben:
Ik ben een onderzoeker, schrijver en spreker op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Mijn doel? Van talenten, helden maken! De nieuwe HELD’en zijn in mijn ogen: Hoog Energieke Leidingnemende Doeners, die vol vitaliteit en toewijding zelf invulling geven aan hun eigen toekomst.

In 1998 startte ik mijn eerste onderneming letterlijk vanuit de woonkamer, een bedrijf dat uitgroeide tot een organisatie met diverse vestigingen en tientallen werknemers. In 2010 droeg ik de onderneming over om wetenschappelijk onderzoek te doen, boeken te schrijven en om ambitieuze studenten te coachen naar toekomstige leiders.

Wat ik doe:
Als leiderschapscoach help ik topmensen uit het zakenleven beter te presteren. Olympisch- en wereldkampioenen, topondernemers en CEO’s wisten mijn visie op leiderschap reeds te waarderen. Een visie, die is gebaseerd op 15 jaar ondernemerservaring en 15 jaar wetenschappelijk studies. Mijn bekendste boek heet ‘Word een HELD’ en gaat over effectief zelfmanagement. Het boek veroverde in 2016 de #1-positie en bleef ruim 500 dagen in de Bestseller Top100. Sindsdien word ik door veel bedrijven gevraagd een bijdrage te leveren aan bevlogenheid binnen teams.

Hoe ik het doe:
De essentie van mijn spreken, adviseren en coachen is het delen van inzichten over hoe leiderschap en bevlogenheid zijn te versterken waarmee (unieke en duurzame) resultaten worden gerealiseerd. Naast IMPACT on the Job ben ik tevens verbonden aan Nyenrode Business Universiteit.

Kennismaken? Bel 06 – 53 44 73 58.

Maaike Westerbeek
Maaike WesterbeekPartner
Wie ik ben:
Een dag niet genoten is een dag niet geleefd. Mijn motto sinds jaar en dag. Ik ben een verloofde, vriendin, dochter, zus, tante, coach, ondernemer, sporter, vrijwilliger en nog veel meer. Veel verschillende rollen waar ik veel energie van krijg. Ondernemend in alles wat ik doe en ik krijg energie van groei en verandering. Ik reis graag en doe dit dan ook regelmatig.

Wat ik doe:
Ik bouw en verbind. Dat zijn mijn talenten. Alles wat ik doe staat in het teken van het bouwen en verbinden van mensen, teams en organisaties. Groepen omvormen tot teams zodat er zoveel meer ontstaat. Ik werk vanuit de overtuiging dat iedereen kan bereiken wat hij of zij wil. Doelgericht en daadkrachtig. Geen uitdaging of confrontatie ontlopend en met altijd de beste intentie om dat resultaat te bereiken waar jij (als mens en als organisatie) voor staat en waar jij achter staat.

Hoe ik het doe:
Door samen stappen te maken en te focussen op dat wat goed gaat en aandacht te geven aan dat wat nog beter kan. Door morgen beter te functioneren dan vandaag groei je als mens, groei je als team en groei je als organisatie. Met het team van Impact on the Job gaan we voor resultaat, focus en trots. Ik ben trots als we, samen met de klant, de gestelde doelen hebben behaalt door focus aan te brengen. Ik ben een enthousiaste en energieke sparringpartner, creatief, krachtig en to the point.

Kennismaken? Bel 06 – 52 48 21 10.